درباره نشریه

نشریه مکانیک هوافضا توسط دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین (ع) منتشر می‌شود. این نشریه طبق مجوز 472/2910/3 مورخ 26/05/1383 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان «مکانیک هوافضا» با درجه علمی-پژوهشی و به طور فصلنامه (هر سه ماه یکبار) منتشر می شود. نشریه مکانیک هوافضا در تمامی گرایش‌ها و زمینه‌های مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا و همچنین موضوعات بین‌رشته‌ای تمایل به انتشار مقالات تخصصی به‌روز دارد. ازاین‌رو، این نشریه از تمامی پژوهشگران فعال دانشگاهی و همچنین متخصصان پرتلاش صنایع دعوت می‌کند تا نتایج به‌دست‌آمده از مطالعات جدید پژوهشی و همچنین ایده‌های نوآورانه و خلاقانه خود را در زمینه‌های مختلف شامل: 1) دینامیک، ارتعاشات و کنترل، 2) مکانیک جامدات، 3) پیشرانش و انتقال حرارت، 4) ساخت و تولید و 5) مکانیک ضربه، جهت داوری و چاپ به این نشریه ارسال فرمایند. لازم به توضیح است که نگاه سردبیر و اعضای هیئت تحریریه نشریه علمی مکانیک هوافضا به مطالعات تجربی، شبیه‌سازی‌های عددی و مدل‌سازی‌های تحلیلی کاملاً یکسان بوده و هیچ تفاوتی بین این مطالعات قائل نیستند. نکات مهم در مورد نشریه مکانیک هوافضا شامل موارد زیر است:

• رعایت کامل فرمت نشریه در هنگام ارسال مقاله به نشریه متناسب با فایل‌های بارگذاری شده در بخش راهنمای نویسندگان برای شیوه‌نامه نگارش و روش مأخذنویسی ونکوور (فرمت اندنوت مجله)
  • پیوست کردن گزارش‌های دریافتی از یکی از دو سامانه همانندجو ایرانداک و مشابهت‌یاب متون سمیم نور در هنگام ارسال مقاله به نشریه جهت جلوگیری از سرقت علمی
  • پیوست کردن فرم تعهد، فرم تعارض منافع نویسندگان و مشخصات نویسندگان در هنگام ارسال مقاله به نشریه (فرم تعهد و تعارض منافع ابتدا پرینت شود. سپس توسط نویسنده مسئول مقاله به صورت دستی امضا نهایتا اسکن شود)
  • پیروی و تبعیت از تمامی قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) جهت احترام به قوانین اخلاق در نشریات
  • اسامی نویسندگان در هنگام داوری مقالات برای داوران نمایش داده نمی‌شود و داوری مقالات به صورت دو سر کور است.
***********************

سال آغاز انتشار: 1383
 اعتبار نشریه: علمی با رتبه «ب»

نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی
 وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی

دوره انتشار: فصلنامه
 زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
 حوزه تخصصی: مهندسی مکانیک و هوافضا
 نوع داوری: داوری بدون نام و حداقل 2داور (دو سر کور)
 میانگین زمان داوری: حداکثر 20 روز
 روش مأخذنویسی: ونکوور (فرمت اندنوت مجله در بخش راهنمای نویسندگان موجود است)
 هزینه پردازش و انتشار مقاله: رایگان
 وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
 همکاری با انجمن علمی: انجمن علمی مواد پر انرژی ایران
مجوز نشریه: CC BY - NC

****نکات مهم****

دسترسی باز

دسترسی به محتوای نشریه مکانیک هوافضا، آزاد فوری و رایگان است و تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در سایت نشریه به صورت رایگان و آزاد در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرند. کاربران مجاز به خواندن، کپی، دانلود، توزیع، چاپ و جستجوی متن کامل مقالات هستند و می توانند از مقالات نشریه با اهداف قانونی و بدون درخواست اجازه قبلی از نویسنده یا ناشر استفاده کنند.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه مکانیک هوافضا یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه ای از نویسندگان دریافت نمی گردد.

* مجوز نشریه

همه‌ی مقالات منتشر شده در نشریه مکانیک هوافضا براساس شرایط مجوز بین المللیCC BY-NC توزیع می‌شوند که به همه کاربران اجازه هرگونه استفاده غیرتجاری، دانلود، ذخیره، اشتراک‌گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می‌دهد تا زمانی که ارجاع مناسب را به نویسنده یا نویسندگان مقالات اختصاص داده شود.

حق چاپ

نویسندگان حق چاپ را حفظ می کنند و حقوق تجاری را به ناشر منتقل می کنند.

نویسندگان تمام حقوق استفاده از کپی را در فعالیت‌های آموزشی، وب‌سایت‌های خود، وب‌سایت‌های مؤسسه یا سرمایه‌گذار را با ارائه یک مرجع کامل به نسخه نهایی منتشر شده در این نشریه دارند.

نویسندگان می توانند با استناد به انتشارات نشریه از مقاله منتشر شده نهایی برای مقاصد حرفه ای، شغلی یا صلاحیت های خود استفاده کنند.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

تبلیغات

نشریه مکانیک هوافضا هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه مکانیک هوافضا تحت مالکیت و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) می باشد.

منابع پشتیبانی

دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.