درباره نشریه

این نشریه که توسط دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر میشود ، ابتدا با نام "نشریه فنی مهندسی پیام باور" به مدت 9 سال فعالیت داشته و سپس طی مجوز 472/2910/3 مورخ 26/5/83 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان "مکانیک هوافضا" با درجه علمی– پژوهشی منتشر شده است.

این نشریه  آخرین دستاورهای محققین کشور را که حاصل پژوهش‌های اصیل و حاوی نتایج جدید در زمینه‌های تخصصی پنج گرایش اصلی زیر  منتشر می نماید:

1- دینامیک ارتعاشات و کنترل

2- مکانیک جامدات

3- پیشرانش و انتقال حرارت

4- ساخت و تولید

5- مکانیک ضربه

نکات مهم:

• از نویسندگان محترم خواهشمند است جهت تسریع در فرایند بررسی و داوری، فرمت نشریه را کاملاً رعایت نمایند
  • این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.
  • ارسال گزارش سامانه همانندجو در زمان ارسال مقاله ضروری می‌باشد. (لینک راهنمای سامانه همانندجو)
  • همچنین لطفاً هنگام ارسال مقاله (فرم تعهد) و (فرم تعارض منافع نویسندگان) توسط تمامی نویسندگان امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود.

•   از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می‌نماید مقاله‌های فارسی خود را مطابق راهنمای تنظیم مقاله‌ تهیه و با مراجعه به سایت مجله (http://maj.ihu.ac.ir) و ثبت نام در آن، نسخه الکترونیکی مقاله‌ را به دفتر مجله ارسال نمایند.
  •   مقاله‌های ارسالی نباید قبلاً در هیچ مجله داخلی یا خارجی چاپ شده باشند.

نشریه علمی "مکانیک هوافضا"

نشانی: تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، موقعیت امام باقر(ع)، ساختمان تبادل نشر و دانش، دایره نشریات،

تلفن 74188237 و نمابر: 74188238      صندوق پستی: 187-  16585

havafaza@ihu.ac.ir             www.maj.ihu.ac.ir