درباره نشریه

این نشریه که توسط دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی دانشـگاه جامـع امـام حسیـن(ع) منتشر می‌شود، یکی از شاخه­ های تخصصی مجله علمی- پژوهشی "مکانیکِ هوافضا" بوده که با توجه به گستردگی موضوعات و لزوم انتشار مجلات تخصصی­ تر  طی نامه شماره  18/3/157508 مورخ 30/07/1391 کمیسیون مجلات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حائز درجه علمی– پژوهشی شد و از این پس به صورت مستقل منتشر می‌­شود. ضمناً، از آنجایی که قبل از مستقل شدن این نشریه، نشریه مکانیک هوافضا (که از تاریخ 26/5/83 در حال چاپ است) چهار شماره تحت عنوان "مکانیک سیالات و آیرودینامیک" منتشر گردید، شماره پیاپی این نشریه از زمان استقلال از 5 شروع شد.

این نشریه در تاریخ 18/7/1394 طبق مجوز شماره 72357 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فصلنامه به دوفصلنامه تبدیل شد.

این نشریه  آخرین دستاورهای محققین کشور را که حاصل پژوهش‌های اصیل و حاوی نتایج جدید در زمینه‌های تخصصی چهار گرایش اصلی زیر  منتشر می نماید:

1- ترمودینامیک و انتقال‌حرارت (انتقال حرارت هدایتی، جابجایی، تابشی، معکوس، محیط متخلخل، محاسباتی، افزایش انتقال حرارت، مبدل‌های حرارتی، طراحی سامانه‌های حرارتی، انتقال حرارت و جرم همراه تغییر فاز، چگالش، تبخیر و انجماد، چرخه‌های نوین ترمودینامیکی، تحلیل اگزژی و ترمو اکونومیک سامانه‌های حرارتی، ترمودینامیک آماری، ترمودینامیک سیستم‌های چند جزئی، احتراق و جریان‌های واکنشی، تعادل شیمیایی و تعادل فاز و ... )

2- دینامیک ارتعاشات و کنترل (مکاترونیک، روش‌های کنترل هوشمند، شناسایی و کنترل فرآیند، اندازه‌گیری و کالیبراسیون، مدلسازی سیستم‌های دینامیکی، کنترل سیستم‌های دینامیکی، دینامیک سیستم‌های چند جزئی، دینامیک غیرخطی و آشوب، کنترل ارتعاشات و صدا، ارتعاشات غیرخطی، پایش سلامت سازه‌ها، آکوستیک، دینامیک سازه‌ها، سازه‌های هوشمند، تداخل سازه و سیال، دینامیک وسایل حمل و نقل با سرنشین و بی‌سرنشین و ... )

3- ساخت و تولید (طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر، ماشینکاری، شکل‌دهی، جوشکاری، علم مواد ، فرآیندهای نوین ساخت، نمونه‌سازی، تست غیرمخرب و ...)

4- مواد و سازه ( علم مواد، نانو مواد، مواد و سازه‌های هوافضا، مواد متخلخل، سازه های هوشمند، مکانیک سازه‌ها، نانو سازه و ...)

نکات مهم:

• از نویسندگان محترم خواهشمند است جهت تسریع در فرایند بررسی و داوری، فرمت نشریه را کاملاً رعایت نمایند
  • این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.
  • ارسال گزارش سامانه همانندجو در زمان ارسال مقاله ضروری می‌باشد. (لینک راهنمای سامانه همانندجو)
  • همچنین لطفاً هنگام ارسال مقاله (فرم تعهد) و (فرم تعارض منافع نویسندگان) توسط تمامی نویسندگان امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود.

•   از اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دعوت می‌نماید مقاله‌های فارسی خود را مطابق راهنمای تنظیم مقاله‌ تهیه و با مراجعه به سایت مجله (http://maj.ihu.ac.ir) و ثبت نام در آن، نسخه الکترونیکی مقاله‌ را به دفتر مجله ارسال نمایند.
  •   مقاله‌های ارسالی نباید قبلاً در هیچ مجله داخلی یا خارجی چاپ شده باشند.

نشریه علمی "مکانیک هوافضا"

نشانی: تهران، بزرگراه شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، موقعیت امام صادق(ع)، ساختمان باقرالعلوم(ع)، دایره نشریات،

تلفن 74189196 و نمابر: 74189195      صندوق پستی: 187-  16585

havafaza@ihu.ac.ir             www.maj.ihu.ac.ir